Hoe kom ik in Zweden?

Ben je van plan om deel te nemen aan de 5-daagse persoonlijke ontwikkelingsreis naar Zweden van 18 tot en met 22 mei dan zijn er verschillende mogelijkheden om naar Zweden te reizen. We zetten hieronder een aantal voorbeelden op een reis. Let op: dit zijn voorbeelden, gebaseerd op tarieven die per dag kunnen wijzigen. Raadpleeg altijd de websites van de reisaanbieders voor actuele prijzen, reistijden, voorwaarden enz. Expeditie Flow is niet verantwoordelijk voor de reis van en naar Zweden, noch voor het aanbod en de wijzigingen van de reisaanbieders.

Per vliegtuig

Zowel KLM en SAS vliegen rechtstreeks naar Kopenhagen op de dagen dat onze workshop beginnen en eindigen. De beste verbinding is met KLM. Met SAS mis je op vrijdagochtend de laatste afrondende sessie om je vlucht te kunnen halen. Bovendien is het tarief niet gunstiger. We geven je even een voorbeeld met KLM:

  • Maandag 18 mei: vertrek Amsterdam om 09.45 uur – aankomst Kopenhagen om 11.05 uur met KLM
  • Vrijdag 22 mei: vertrek Kopenhagen om 14.40 uur – aankomst in Amsterdam om 16.05 uur met KLM

Indicatietarief (op 1 januari 2020): € 220,- per persoon/retour. Let op de specifieke bagageregelingen!

Of:

  • Maandag 18 mei: vertrek Eindhoven om 07.00 uur – aankomst Kopenhagen om 08.25 uur met Transavia
  • Vrijdag 22 mei: vertrek Kopenhagen om 14.40 uur – aankomst in Amsterdam om 16.05 uur met KLM

Indicatietarief (op 1 januari 2020): € 135,- per persoon/retour. Let op de specifieke bagageregelingen!

Per trein

Eenmaal geland op de luchthaven van Kopenhagen, kun je overstappen op de rechtstreekse trein naar Kristianstad. Wij halen je daar op en zetten je daar op de dag van vertrek weer af. Indicatietarief (op 18 oktober 2019): € 50,- per persoon/retour voor een flex-tarief.

Per auto en boot

Je kunt Zweden vrij gemakkelijk per auto bereiken. De reis duurt dan wel heel wat langer. Al met al zo'n 12 uur van deur tot deur. De kosten voor de autoreis is afhankelijk van de brandstof. Je moet in elk geval rekening houden met een bootticket van Duitsland (Puttgarden) naar Denemarken (Rodby) en vice versa. Aan te raden is om de boot vooraf te reserveren. Een bootticket kost ca. 195,-. Kijk op Scandalines voor meer informatie. Kies altijd voor een ticket waarbij je op elke afvaart mee kunt, indien plaats beschikbaar. Er zijn goedkopere tickets, maar dan mag je de geboekte boot én tijd niet missen. Gebeurt dat wel, dan moet je een volledig nieuw ticket kopen.

Ander kosten met de auto is de tol voor de brug van Denemarken (Kopenhagen) naar Zweden (Malmö) en vice versa. Een retour kost ca. € 100,-. Je kunt de tol ter plaatse betalen met je (international) bankpas of creditcard.

Als je per auto reist, moet je incalculeren dat je zondag 17 mei al moet afreizen. Dat betekent ook minimaal één overnachting. Hieronder tref je de kosten van een extra nacht als je die nacht bij ons verblijft. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een nacht in Kopenhagen te verblijven (erg leuke stad, aanrader), om vervolgens op maandagochtend de reis verder voort te zetten naar ons. Houd dan rekening met ca. 3 tot 4 uur reistijd. Je wordt rond 15.00 uur bij ons verwacht voor de start van ons programma.

(Vlucht-, trein- en bootdata- en tijden, prijzen enz. zijn onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen. Expeditie Flow is niet verantwoordelijk voor het vervoer van en naar Zweden).

Verleng je reis

Je kunt je verblijf ook verlengen door bijvoorbeeld op zondag 17 mei al aan te komen en/of te vertrekken op zaterdag 23 mei.

  • Verleng je retreat in Zweden met één nacht: € 75,- per persoon (incl. eten en drinken, btw)
  • Verleng je retreat in Zwede met twee nachten: € 125,- per persoon (incl. eten en drinken, btw)

Heb je nog vragen? Schroom je niet om ze te stellen: contact@expeditieflow.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.