Individuele coaching

Als je kiest om met mij samen te werken, gaan we op samen op reis: jouw reis welteverstaan. Jij maakt de reis naar jezelf en ik begeleid je als jouw persoonlijk gids. Voorafgaand aan deze reis treffen we elkaar voor een intake. Voor zowel jou als voor mij moet de klik veilig en vertrouwd voelen. Tijdens dit gesprek spreken we ook de doelen en verwachten af. Dat maakt onze expeditie doelgericht en effectief.

De reis naar jezelf

We gaan ervan uit dat die klik er is. Dan leggen we vervolgens onze agenda’s op elkaar en vinden samen een moment of meerdere momenten (afhankelijk van je ‘de route van je reis’) waarop we samen in een bos of park – in elk geval de natuur – het gesprek aangaan. Ik gids je langs een mooie inspirerende route. En als we meer sessies plannen, telkens weer een andere. We lopen, we staan stil, we denken, we doen… met mij als gids kun je in een veilige omgeving één op één de innerlijke reis naar jezelf maken. Tijdens die reis stel ik je een aantal vragen en help ik jou hoe jij jezelf de juiste vragen stelt en antwoorden in jezelf kunt vinden.

Als je met mij op expeditie gaat, krijg je onder meer de volgende inzichten:

  • Na een sessie verwonder je jezelf over hoeveel antwoorden je zelf hebt op de simpele, moeilijke, leuke en soms confronterende vragen. Antwoorden die je jezelf stelt en te vaak niet stelt.
  • Tijdens de sessie doorbreek je het taboe op het stellen van moeilijke vragen, uit angst voor spannende en confronterende antwoorden, en ontdek je (meer) wie je bent en wat je te accepteren of te doen hebt.
  • Met de antwoorden uit de sessies zetten we op een rij hoe we jouw dromen, ambities, doelen en behoeften passend maken bij jouw normen, waarden, eigenschappen, talenten en competenties.
  • We maken een realistisch stappenplan die je in beweging brengt om je doelen te bereiken. Je voelt je na een sessie geïnspireerd, hoopvol, waardevol en betekenisvol, sterk en daadkrachtig.
  • Je krijgt zin om te werken aan de beste versie van jezelf. En je hebt geleerd dat de natuur een goede raadgever is. Als dat lukt, is de reis naar jezelf, als ook mijn missie geslaagd.

Neem contact op

Tijd om de reis naar jezelf te maken? Neem vrijblijvend contact op: