Coaching

Heb je weleens het idee dat je op een punt staat waarin je je heel verloren en verdwaald voelt? Dat je onderweg bent naar een bestemming die je volledig uit het oog verloren bent? Dat je zoekt binnen en buiten jezelf naar richtingen, maar dat je ze totaal niet meer ziet? En dat je geen oog meer hebt voor de mooie uitzichten en alles je alleen nog maar energie kost?

Dan komen we elkaar precies op tijd tegen.

Wie ben ik in jouw verhaal?

Of het nu om werk gaat, je relatie, je gezin of gewoon dat gevoel... Ik ben jouw gids. Niet geheel toevallig kruizen onze wegen. Wellicht ben je door familie, vrienden of bekenden richting mij gestuurd, wie weet heeft simpelweg Google jou naar mij gebracht. Hoe dan ook ben je nu hier en kan ik je vanaf dit punt in jouw leven, vanaf dit kruispunt in het verdwaalde bos of vanaf dit perronnetje van ontspoorde gedachten en gevoelens, meenemen op weg naar jouw bestemming.

Goede voornemens, nieuwe doelen 2018

Of ik helemaal meereis? Mogelijk niet, maar samen met jou help ik jou door middel van mijn coaching weer stappen zetten in de goede richting. En ik laat je verder reizen als het juist moment daar is.

Ons reisschema

Om jou weer op koers te krijgen, gaan we eerst samen al wandelend uitzoeken wie je bent. Tegelijkertijd gaan we kijken welke bestemming je graag wilt bereiken. Zo wordt ook meteen duidelijk hoé we die bestemming gaan bereiken. Daarvoor moeten we wel efficiënt aan de slag. Als je immers moet reizen met enorm veel ballast in je rugzak, die je bovendien op lange afstanden moet meedragen op je fragiele schouders, dan is maar de vraag of je ver komt. Een zware rugzak is nu eenmaal niet prettig en bovendien is in een volle rugzak ook geen ruimte voor nieuwe herinneringen.

De eindbestemming

Werk aan de winkel dus. Want we behalve het uitzoeken van al deze dingen, moeten we natuurlijk ook goed kijken welke tools en kennis we nodig hebben om jou te helpen om op je bestemming te komen. En omdat mijn thuis hier is, moeten we samen een goed plan hebben tot hoever ik met je meereis. Zo kan ik je vervolgens toevertrouwd aan jouzelf los laten zodat je op eigen kracht je bestemming kunt bereiken. Uiteindelijk blijft onze samenwerking een reis naar jezelf.

Op reis

Ben jij zo'n iemand die zich verdwaald voelt? Sta je op zo'n kruispunt in je leven dat je het even niet meer weet? Of ben je simpelweg op zoek naar jezelf, je dromen en jouw geluk? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden om samen op zoek te gaan naar jouw bestemming.

Wat kost de reis?

Intake: de juiste bestemming is niet zomaar gevonden. Bovendien willen we elkaar goed leren kennen. Jij moet het gevoel hebben dat ik daadwerkelijk de persoon ben die je verder kan helpen en ik moet het goede gevoel hebbend dat je daadwerkelijk de reis naar jezelf serieus neemt. Juist dan helpen we elkaar echt en vormen we een goed reisgezelschap. Als je besluit om na de intake mij niet mee te nemen als jouw gids, dan geef ik je hoe dan ook mijn inzichten mee.

 • Tarief: € 75,- incl. btw, ca. 75 minuten (particulier tarief)

Korte trip (per sessie): kies je voor een korte trip, dan duurt een individuele sessie 75 minuten. In die tijd gaan we concreet en doelgericht aan de slag met een vraagstuk dat bij jou speelt.

 • Tarief: € 95,- incl. btw. (particulier tarief)

Pakketreis: kies je voor een langdurig traject van 5 sessies (75 minuten per sessie), dan realiseren we in die periode een concreet stappenplan dat je richting geeft naar jouw bestemming.

 • Tarief: € 450,- incl. btw (particulier tarief)

Voor werkgevers

Betaalt je werkgever jouw reis (jouw coaching)? Regelmatig komt het voor dat de vraagstukken, issues of uitdagingen waar je meezit ook effect hebben op je werk.  Of dat ze juist ontstaan door je werk. Een werkgever is vaak bereid om in jou te investeren. Veel organisaties doen dat door persoonlijke ontwikkelingsbudget beschikbaar te stellen zodat je een opleiding kunt doen of om coaching kunt vragen. Informeer bij en overleg altijd met je werkgever altijd even naar de mogelijkheden.

Tarieven voor bedrijven:

 • Intake: € 95,- excl. btw (1,5 uur)
 • Coaching per losse "trip": € 135,- excl. btw (1,5 uur per sessie)
 • Coaching "pakketreis": € 645,- excl. btw (1,5 uur per sessie)

Dit tarief geldt ook voor ZZP-ers.

Mijn belofte

Als je kiest om samen met mij de reis naar jezelf te maken, beloof ik je dat je:
 • “thuiskomt” met veel meer kennis en informatie over jezelf;
 • inzicht hebt in de tools die je “in je hebt” of in handbereik liggen;
 • weet wat jouw talenten, competenties en ontwikkelpunten zijn;
 • zelfvertrouwen enorm toeneemt;
 • weet hoe je met dat alles je dagelijkse gang van zaken jouw hand kunt zetten;
 • wat zin geeft en er toe doet voor jou.

Meer over mij lees je hier op mijn website.

Samen reizen?

Informeer naar de mogelijkheden