Meerdaagse expedities

In samenwerking met andere coaches organiseer ik regelmatig meerdaagse expedities, variërend van een kort weekend tot een (mid)week, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Per coach kan de inhoud van de expedities verschillen.

Geheel ontzorgd

Tijdens deze meerdaagse expedities is er meer tijd om iets meer de diepte in te gaan en zo een verdiepende reis naar jezelf te maken. Tijdens de meerdaagse expedities wordt je qua maaltijden, dranken en overnachtingen volledig ontzorgd. Zo kun jij je vooral focussen op jouw leerdoelen, die je meeneemt op jouw expeditie.

Yoga, meditatie, workshops

Veelal gaat zo’n meerdaagse expeditie gepaard met yoga en meditatie. Tijdens de workshops ga je meer de verdieping in en onderzoek je waar jij nu staat in het leven, wat het je heeft gebracht, wat je los kunt laten, welke kernwaarden bij jou passen, wat je dromen en ambities zijn en hoe je met dat alles een frisse stap zet naar jouw toekomst.

Me-time

Tijdens de expeditie ben je onderdeel van een kleine groep (maximaal 10 deelnemers). Zo hebben de coaches voldoende aandacht voor elke deelnemer. Door je over te geven aan de groepsdynamiek, inspireer je jezelf en de ander met wat je meeneemt en inbrengt tijdens de expedities. Hoewel de expeditie een uitgebreid programma heeft, is er volop tijd en ruimte voor jezelf. Wil je je terugtrekken in stilte of met een goed boek; pak die ruimte, want die ruimte zal er zijn.

Na een expeditie kom je terug met:

  • Meer controle over de invulling van je dag
  • Meer rust in je dagelijkse leven
  • Meer tijd om te werken aan jouw toekomst
  • Meer inzicht in het bereiken van jouw doelen en ambities
  • Meer energie, ook na een lange (werk)dag
  • Meer balans tussen werk en privé

Houd de website in de gaten voor deze expedities.

Meer expedities

Voor meer van dit soort reizen kun je ook kijken op de website van mijn yoga-partner Happy Yogi. Kijk op: https://www.happyyogi.nl/retreats/ voor meer informatie.

Van droom naar expeditie: een terugblik op Zweden