Coaching

Gedurende de reis naar jezelf ben ik graag je coach. Of zoals dat in de reiswereld mooi heet: je gids. Stiekem vind ik dat ook een woord dat net iets meer bij mij past. We maken immers gebruik van de natuur, veelal het bos en het is fijn om – net als in het echte leven – niet al te veel te verdwalen.

Individuele begeleiding

Vooraf maken we kennis met elkaar. Daarin vertel jij wie je bent, waarom jij een reis naar jezelf wilt maken en wat tijdens die reis heel graag zou willen ontdekken. Ik stel mij vervolgens nader aan je voor, vertel hoe ik denk jou te kunnen helpen om de reis naar jezelf te maken en wat je tijdens die reis van mij kunt verwachten. Een wederzijdse klik is hierbij erg belangrijk.

We gaan ervan uit dat die klik er is. Dan leggen we vervolgens onze agenda’s op elkaar en vinden samen een moment of meerdere momenten (afhankelijk van je ‘de route van je reis’) waarop we samen in een bos of park het gesprek aangaan. Ik gids je langs een mooie inspirerende route. En als we meer sessies plannen, telkens weer een andere. We lopen, we staan stil, we denken, we doen… met mij als gids kun je in een veilige omgeving één op één de innerlijke reis naar jezelf maken. Tijdens die reis stel ik je – met behulp van de omgeving – een aantal vragen en help ik jou bij het vinden van de antwoorden. Als we het rondje volledig hebben gelopen, heb je de volgende inzichten:

>> Na een sessie heb je jezelf verwondert over hoeveel antwoorden je zelf hebt op de simpele, moeilijke, leuke en soms confronterende vragen die je jezelf stelt en te vaak niet stelt.

>> Tijdens de sessie doorbreek je namelijk het taboe op het stellen van moeilijke vragen, uit angst voor spannende en confronterende antwoorden, en ontdek je (meer) wie je bent en wat je te accepteren of te doen hebt.

>> Met de antwoorden uit de sessies zetten we op een rij hoe we jouw dromen, ambities, doelen en behoeften passend maken bij jouw normen, waarden, eigenschappen, talenten en competenties.

>> We maken een realistisch stappenplan die je in beweging brengt om je doelen te bereiken. Je voelt je na een sessie geïnspireerd, hoopvol, waardevol en betekenisvol, sterk en daadkrachtig.

>> Je krijgt zin om te werken aan de beste versie van jezelf. En je hebt geleerd dat de natuur een goede raadgever is. Als dat lukt, is de reis naar jezelf, als ook mijn missie geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *