De Natuurcoach

Ben jij op zoek naar de juiste flow op je werk? Wil jij weten wat jou nou echt gelukkig maakt? Maak dan eens een afspraak met natuurcoach Rachel Gasper-Rothengatter. In de natuur heeft Rachel volledig aandacht voor jou. Ze stelt je vragen, luistert naar je, spiegelt jouw antwoorden en laat je tot inzichten komen die passen bij jouw eigen natuur. Al samen filosoferend kom jij tot inzichten over jezelf.

Over Rachel

Mijn  missie is mensen gelukkig maken in hun werk, zodat zij hun werk met plezier, passie, creativiteit en een betere samenwerking kunnen doen en wel zodanig dat organisaties daar in hun geheel beter van worden. Denk aan de productiviteit die hoger ligt bij mensen die hun werk met plezier uitvoeren, de kwaliteit die omhoog gaat, de innovatie die ontstaat en het lage verzuim. Kortom: er ontstaat een vicieuze cirkel als er wordt geïnvesteerd in het innerlijk welzijn van mensen.

Flow

Om mijn missie in mijn werk tot uitvoer te brengen heb ik vanuit mijn vakgebied onderzoek gedaan naar het concept flow in de dagelijkse werkpraktijk, waar de focus ligt op het adviseren van organisaties als het gaat om de nuttige investering in het welzijn van mensen. Een project dat nog volop in ontwikkeling is.

Natuurcoach - ApeldoornBehalve organisaties bewust laten worden van het belang van werkgeluk, geeft het me ook veel voldoening om mensen individueel te helpen om het (werk)geluk te vinden, een betere balans tussen privé en werk te vinden of bijvoorbeeld om te gaan met verandering. En dat doe ik graag door jou mee te nemen in de natuur. Om te ontdekken dat je niet los staat van de natuur, maar er onderdeel van bent. Alles stroomt en alles is verbonden met elkaar. De natuur heeft een eigen tempo van groeien, ontwikkelen en veranderen (denk aan de seizoenen), waar we veel van kunnen leren. Door te reflecteren aan deze natuurlijke processen, kun je weer dichter bij de kern van jezelf komen. En vanuit de kern van jezelf zijn zullen de inzichten en oplossingen zich ‘als vanzelf’ aandienen. Deze inzichten en oplossingen zitten verborgen in jouzelf. Het gaat weer stromen.

Dus:

  • is er een verandering gaande en weet je niet goed hoe je daar mee om moet gaan;
  • speelt er iets in de werksituatie waar je weer (meer) grip op wilt krijgen (bijvoorbeeld een arbeidsconflict);
  • wil je weer meer energie krijgen van je werk of;
  • wil je jouw werk en privéleven weer in balans krijgen,

ga dan eens op pad met De natuurcoach.

De natuurcoach

De natuurcoach kan jou ondersteunen bij:

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Het maken van keuzes/het nemen van beslissingen;
  • Personal coaching/persoonlijke dilemma’s;
  • Het krijgen van meer balans in of meer grip op je leven;
  • Het ontwikkelen van (meer) innerlijke rust.

Wil je meer informatie over wat de natuurcoach voor jou kan doen, neem dan gerust contact op met Rachel via het onderstaande contactformulier of kijk op haar website: www.denatuur.coach.

Over Rachel Gasper-Rothengatter

Contactformulier