Zondag 26 maart – Lentewandeling: kom tot bloei

De vogels zijn actief, de eerste knoppen komen alweer aan de takken en de temperatuur is relatief aangenaam. Door een tot dusver zachte winter zien we heel langzaam de eerste tekenen van de lente. Dat is vroeg, te vroeg, en wie weet zit daarom het venijn van deze winter nog in de staart. Het is ook nog geen tijd voor de lente, al gaat ‘ie er natuurlijk wel een keer komen. De lente is een mooie periode. Het is een leven die kleur gaat geven aan het leven en levendigheid gaat brengen in ons ritme. Het is de tijd van bloei én groei. Niet alleen voor de planten en dieren; ook voor jou!

Lentewandeling

Daarom organiseer ik op zondag 26 maart weer een interactieve lentewandeling. Tijdens deze lentewandeling kijk ik samen met de deelnemers vooruit naar hun ideeën die potentie hebben om zich te ontvouwen en te groeien tijdens de lente. Wie meewandelt ontdekt wat ze moeten doen en welk aandacht er nodig is om de geplante zaden voor of in de winter te laten ontkiemen, te laten bloeien en te laten groeien.

Met het bos als decor en raadgever, met mij als gids, zetten we in alle rust een aantal belangrijke vragen op een rij zoals:

  • wat heeft de afgelopen zaai- en rustperiode je opgeleverd?
  • welke zaadjes lijken te gaan ontkiemen en wil je de komende periode aandacht geven?
  • hoe ga je je talenten, inzichten en kwaliteiten inzetten voor een zo goed mogelijke oogst?

De natuur geeft ons zo veel. Het helpt je om te gronden, het contact met jezelf te vinden en je vandaar weer te verbinden met de ander en het grotere geheel. Dat leidt ook tot interessante antwoorden op bovengenoemde en andere vragen die worden gesteld. Tijdens deze groepswandeling begeleid ik je zowel in stilte als in gesprek. Het gesprek voer je met mij, met jezelf en met de andere deelnemers. Ik creëer een kleine veilige groep van maximaal 10 personen in een mooie en rustige omgeving, zodat je met je medewandelaars en de natuur bezig kunt gaan met bovengenoemde vragen en vragen die je zelf hebt.

Na de lentewandeling heb je beter inzicht in wie je (op dit moment) bent en waar je staat, wat je wensen en ideeën zijn met betrekking tot je doelen, geluk, welzijn of datgene naar waar je op zoekt bent of te ontwikkelen hebt en heb je – nog meer – zin (of overtuiging) gekregen om die ideeën en wensen verder vorm te gaan geven.

Kosten en aanmelden

De wandeling is op zondag 26 maart 2023 van 10:00 tot 12.30 uur. We zullen wandelen in het – vind ik – magische Wieselsche Bos, zo op de grens tussen Apeldoorn en Wenum Wiesel. Kosten voor deelname is € 15,-. Dit kun je bij aanvang van de wandeling contact betalen of vooraf per Tikkie. In dat laatste geval, vermeld dan bij het aanmelden je telefoonnummer op het aanmeldformulier.

2 thoughts on “Zondag 26 maart – Lentewandeling: kom tot bloei

    1. Dank je wel voor je aanmelding, Ingrid. Wees vooral welkom voor die goede gesprekken. Je ontvangt later nog een mail van me met meer info over de locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *