Wat is Expeditie Flow?

De Natuur: van vluchtoord tot inspiratiebron
Expeditie Flow is een organisatie die zich bezighoudt met coaching op gebied van persoonlijke ontwikkeling. De filosofie van deze coaching gaat altijd uit van het principe “Op reis naar jezelf”.

Disbalans tussen mens en maatschappij

Ik - Randy Gasper-Rothengatter (coach / gids) - ben van mening dat steeds meer mensen zoekende zijn in de huidige maatschappij en de huidige tijd waarin we leven. Veelal is het een gevoel dat er iets niet klopt. Dat er iets uit balans is.

Angst voor onze keuzes

In de tijd van welvaart en in een periode van overvloed aan kansen en mogelijkheden, mist men een zekere vorm van geluk en zingeving. Doordat we opgeslokt worden door de immense snelheid van de maatschappij vinden we amper tijd om in onszelf op zoek te gaan, wat dat gemis is en waar dat gemis door ontstaat. Bovendien vinden we het lastig om uit die snelle trein te stappen, omdat de onbekendheid en onzekerheid van onze eigen keuzes ons beangstigen. Het instinct conflict hier enorm met ratio.

(Her)ontdek jezelf

We maken het onnodig eng, als je het mij vraagt. Wie zichzelf kent en van daaruit handelt, vindt altijd de bestemming die bij hem of haar past. Met Expeditie Flow ontkoppel ik je coupé van de sneltrein en pik ik je op van het perronnetje “in the middle of nowhere.” Een ideaal startpunt om het nieuwe avontuur met jezelf aan te gaan en jezelf (her)ontdekken.

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Vertalen we dit naar minder metaforische woorden, dan betekent het dat ik jou help bij je persoonlijke ontwikkeling en je inzicht geef in jouw geluk, (zelf)liefde, dromen, wensen en boven alles jouw zingeving.
 
Wil je weten hoe ik mijn coaching aanpak? En wil je weten of Expeditie Flow past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Lees dan op de pagina "Coaching" verder hoe ik te werk ga. Je vindt hier tevens meer informatie over mijn tarieven. Wil je meer weten over mij, klik dan even door naar deze pagina.

Mijn belofte

Als je kiest om samen met mij de reis naar jezelf te maken, beloof ik je dat je:
  • “thuiskomt” met veel meer kennis en informatie over jezelf;
  • inzicht hebt in de tools die je “in je hebt” of in handbereik liggen;
  • weet wat jouw talenten, competenties en ontwikkelpunten zijn;
  • zelfvertrouwen enorm toeneemt;
  • weet hoe je met dat alles je dagelijkse gang van zaken jouw hand kunt zetten;
  • wat zin geeft en er toe doet voor jou.