Site Overlay

Wat is Expeditie Flow?

Expeditie Flow is een duurzaam lifestyle community waarbij mens, natuur en klimaat en de verbinding tussen dit alles centraal staat. Mijn doel met deze blog is om je te verbinden met de natuur en om vanuit deze krachtbron je te verbinden met jezelf, jouw dromen, jouw ambities en jouw geluk in het dagelijkse bestaan. Ik geloof sterk dat als je jezelf vindt via de natuur, dat je vanzelf beter voor jezelf én haar gaat zorgen. En hoe beter je dat doet, hoe beter dat weer is voor het klimaat.

Mens

Met mijn blog wil ik je inspireren om op zoek te gaan naar jezelf, wil ik je in contact brengen met de kern van je innerlijke zelf en wil ik je verbinden met jouw dromen, jouw ambities en jouw positie in de dagelijkse werkelijkheid. Mijn grootste inspiratiebron is hierbij de natuur. Tussen haar en jou, ben ik de verbinding en ben ik de vertaler van ‘s werelds machtigste raadgever en storyteller. Ik geloof dat haar verhalen je meer inzichten kunnen geven en je kunnen leiden naar jouw geluk en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Natuur

De natuur: voor mij dus één grote bron van inspiratie. Een krachtig fenomeen. Een machtige creatie. Ze was er (bijna) altijd en overal. En ze is dat alles nog steeds vandaag. Altijd aanwezig en altijd voor ons zorgend. We staan willens en wetens continu met haar in verbinding. Realiseren we onszelf dat nog wel? Mijn doel is om de mens weer bewust te maken van de verbinding. Bewust te maken dat veel bronnen van ons geluk en welzijn hun oorsprong vinden in de natuur. Dat we gebruik mogen maken van die bronnen om alle vormen van ons geluk te ontdekken en dat we daarom altijd zuinig moeten zijn op haar.

Klimaat

Dat het klimaat verandert is een feit. Net zoals de mens daarvan de grootste oorzaak is en de natuur het grootste slachtoffer. Terwijl ik juist sterk geloof dat de natuur de belangrijkste bron is van ons geluk en welzijn. Omdat ze genoeg maakt en geeft voor alles op aarde wat leeft. Als we tenminste alle offers eerlijk met elkaar verdelen en genoegen nemen met genoeg. Ik geloof sterk dat dat principe niet in balans is. Ik wil je met mijn blog graag meenemen naar de natuur om weer verbinding met haar te maken. En via haar in contact te komen met je innerlijke zelf, waardoor je haar weer extra gaat waarderen.

Ben je goed voor jezelf, dan ben je goed voor de natuur. En ben je goed voor de natuur, dan zorg je vanzelf ook beter voor het klimaat. Ik wens je heel veel leesplezier.

Randy

Expeditie duurzame toekomst - Expeditie Flow