Site Overlay

Op reis naar jezelf

Oogsten en loslaten - Herfst Expeditie FlowHeb je weleens het idee dat je op een punt staat waarin je je heel verloren en verdwaald voelt? Dat je onderweg bent naar een bestemming die je volledig uit het oog verloren bent? Dat je zoekt binnen en buiten jezelf naar richtingen, maar dat je ze totaal niet meer ziet? En dat je geen oog meer hebt voor de mooie uitzichten en alles je alleen nog maar energie kost?

Dan komen we elkaar precies op tijd tegen.

Wie ben ik in jouw verhaal?

Of het nu om werk gaat, je relatie, je gezin of gewoon dat gevoel… Ik ben jouw gids. Niet geheel toevallig kruizen onze wegen. Wellicht ben je door familie, vrienden of bekenden richting mij gestuurd, wie weet heeft simpelweg Google jou naar mij gebracht. Hoe dan ook ben je nu hier en kan ik je vanaf dit punt in jouw leven, vanaf dit kruispunt in het verdwaalde bos van gedachten en gevoelens, meenemen op weg naar jouw bestemming. Of ik helemaal meereis? Mogelijk niet, maar samen met jou gaan we weer stappen zetten in de goede richting!

Ons reisschema

Om jou weer op koers te krijgen, gaan we eerst samen al wandelend uitzoeken wie je bent. Tegelijkertijd gaan we kijken welke bestemming je graag wilt bereiken. Zo wordt ook meteen duidelijk hoé we die bestemming gaan bereiken. Daarvoor moeten we wel efficiënt aan de slag. Als je immers moet reizen met enorm veel ballast in je rugzak, die je bovendien op lange afstanden moet meedragen op je fragiele schouders, dan is maar de vraag of je ver komt. Een zware rugzak is nu eenmaal niet prettig en bovendien is in een volle rugzak ook geen ruimte voor nieuwe herinneringen.

De eindbestemming

Werk aan de winkel dus. Want we behalve het uitzoeken van al deze dingen, moeten we natuurlijk ook goed kijken welke tools en kennis we nodig hebben om jou te helpen om op je bestemming te komen. En omdat mijn thuis hier is, moeten we samen een goed plan hebben tot hoever ik met je meereis. Zo kan ik je vervolgens toevertrouwd aan jouzelf los laten zodat je op eigen kracht je bestemming kunt bereiken. Uiteindelijk blijft onze samenwerking een reis naar jezelf.

Op reis

Ben jij zo’n iemand die zich verdwaald voelt? Sta je op zo’n kruispunt in je leven dat je het even niet meer weet? Of ben je simpelweg op zoek naar jezelf, je dromen en jouw geluk? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden om samen op zoek te gaan naar jouw bestemming.

Wat kost de reis?

Intake: de juiste bestemming is niet zomaar gevonden. Bovendien willen we elkaar goed leren kennen. Jij moet het gevoel hebben dat ik daadwerkelijk de persoon ben die je verder kan helpen, ik moet het goede gevoel hebbend dat je daadwerkelijk de reis naar jezelf serieus neemt. Alleen dan helpen we elkaar echt en vormen we een goed reisgezelschap.

  • Kosten: € 80,- incl. btw voor 1,5 uur (particulier tarief)

Korte trip (per sessie): kies je voor een korte trip, dan duurt een individuele sessie 1,5 uur. In die tijd gaan we concreet en doelgericht aan de slag met een vraagstuk €die bij jouw speelt.

  • Kosten: € 115,- incl. btw. (particulier tarief)

Pakketreis: kies je voor een langdurig traject van 5 sessies (1,5 uur per sessie), dan realiseren we in die periode een concreet stappenplan die je richting geeft naar jouw bestemming.

  • Kosten: € 525,- incl. btw (particulier tarief)

Voor werkgevers

Betaalt de zaak jouw reis? Regelmatig komt het voor dat de issues waar je meezit ook effect hebben op je werk.  Of dat de issues juist voorkomen door je werk. Een werkgever is dan graag bereid om te betalen voor coaching. Vaak door budget beschikbaar te stellen voor een opleiding of voor coaching.

Kosten:

  • Intake: € 90,- excl. btw (1,5 uur)
  • Coaching per losse sessie: € 170,- excl. btw (1,5 uur per sessie)
  • Coaching “pakketreis”: € 795,- excl. btw (1,5 uur per sessie

Samen reizen?

Informeer naar de mogelijkheden