Organiseren

Yogareis - Expeditie MarokkoMet enige regelmaat organiseert Expeditie Flow inspirerende expedities. Meestal dichtbij, soms wat verder weg. Het doel van onze expedities is dat je vooral ook op reis bent met of naar jezelf. We houden de groepen waarmee we op expeditie gaan daarom zo klein mogelijk. Zo kunnen we iedereen de volle aandacht geven.

Expedities naar mooie inzichten

Als gids en natuurcoach nemen we je mee langs fantastische plekken en brengen we je in contact met de natuur. Aan de hand van de omgeving en de inspirerende hotspots, proberen we jouw zintuigen te prikkelen. Uiteraard geven wij je de nodige tips en stellen we je de juiste vragen. We hopen dat je op die manier veel mooie en nieuwe dingen waarneemt. Die waarnemingen zijn ware toevoegingen aan jouw inzichten, jouw visie en jouw zijn. De expedities zijn bovenal inspirerend, maar kunnen soms ook confronterend zijn. Wij zorgen ervoor dat je je in zo’n situatie veilig kunt voelen en kwetsbaar kan zijn.

Veel zien en doen

We willen vooral geen zweverige bedoelingen. We richten onze reizen dusdanig in dat je naast goede (individuele en gezamenlijke) gesprekken, ook tijd en ruimte hebt om bijvoorbeeld een stad te ontdekken of een museum te bezoeken. Dat is geheel afhankelijk van de bestemming. Het moet vooral een reis worden die je op alle fronten niet zo snel meer zult vergeten.

Individuele expedities

Je kunt ook op geheel eigenwijze op expeditie gaan. Wij helpen je graag op weg naar dé plekken in de wereld die passen bij jouw manier om jezelf te ontdekken. Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen gaan we dan samen op zoek naar de ideale route en bestemming, die leiden naar jezelf. Vraag naar de mogelijkheden.

Je vindt onze expedities op deze pagina.