Site Overlay

5-daagse retreat in Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie

Retreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie

Retreat in Zweden: yoga, meditatie en coaching aan een Zweeds meer

Beeld je dit even in. Je ontwaakt in de stilte van de Zweedse bossen. Een yogasessie aan het meer wacht op je. De dagen vullen zich verder met natuurwandelingen, inspiratie- én reflectiemomenten, spelelementen en coaching. Je vrije momenten vul je met datgene waar jij op dat moment zelf even zin in hebt. Tussendoor eet je gezond en lekker (vegan). Hier is rust… en bovenal: tijd voor jou!

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze ‘expeditie’ staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je deelt, reflecteert en ontvangt. De kleine groep, de professionele begeleiding en de plek waar je bent, bieden je comfort, rust, inzichten en vertrouwen. Deze retreat in Zweden gunt je de tijd om tot jezelf en bij jezelf te komen. Jezelf aandacht te geven en vragen te stellen.

Wat kan je verwachten?

Het programma van deze 5-daagse retreat in Zweden start op maandagmiddag 18 mei 2020 en eindigt vrijdagmiddag 23 mei 2020 en bestaat onder andere uit:

+ 2x per dag yoga en/of meditatie
+ 2 gezamenlijke workshops over hoe jij vorm kan geven aan jouw persoonlijke verlangen
+ begeleide natuurwandeling(en)
+ minimaal 1 persoonlijke individuele coachingssessie
+ alle maaltijden en dranken
+ heel veel me-time

Ons motto om jou zoveel “me-time” te gunnen: een reis die geheel verzorgd en ontzorgd is. Daardoor kun jij je volledig focussen op jouw zoektocht, doelen en plan van aanpak. Wij regelen alles, jij hoeft (er) alleen maar te zijn.

Retreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en MeditatieRetreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en MeditatieRetreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie

 

Coaching

De yoga- en meditatielessen, workshops, natuurwandelingen en coachingssessies worden verzorgd onder professionele en bezielende leiding van Yvette Storer (Bare), Amanda Kraal (Happy Yogi) en Randy Gasper-Rothengatter (Expeditie Flow). De begeleiders hebben een mix van HRM-, NLP, coaching en natuur-achtergronden. Zij bieden je allerlei momenten en inzichten aan de hand van hun coaching-methodiek (NLP, systemisch werken, yoga hatha/vinyasa, flowspel, natuurwandelingen) die je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Zowel privé, als op de werkvloer. Deze retreat in Zweden is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook goed voor alles wat invloed heeft op je dagelijks bestaan.

Persoonlijke intake

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens de reis, zullen we voordat we naar Zweden gaan, een persoonlijk gesprek met je hebben. Tijdens zo’n intake-gesprek verkennen we graag jouw (leer)doelen, zodat we onze coaching zo goed mogelijk daarop af kunnen stemmen. Persoonlijker kunnen we het bijna niet meer maken!

Wat heb je geleerd als je thuiskomt?

Na deze retreat in Zweden kom je thuis met een YES-gevoel. “Yes, ik weet wat ik moet doen, ik weet wat ik kan en ik durf vooral op mezelf te vertrouwen om de wereld te creëren zoals ik het wil!” Een gevoel dat je vanuit je diepste kern jouw wereld aankan. En dat je het vertrouwen hebt ge- of hervonden om een (nieuwe) koers in te zetten die veel beter past bij wie jij bent.

Aan de hand van de workshops en coachingssessies zul je contact leggen met je diepste gevoelens en verlangens en leer je deze te vertalen naar persoonlijke inzichten. Die inzichten heb je nodig om o.a. jouw talenten en passie te ontdekken, geconditioneerde patronen te doorbreken of juist kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen om jouw potentieel optimaal te benutten en persoonlijke (levens)doelstellingen te bereiken. Je gaat stoppen met overleven. Je gaat leren leven!

Retreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en MeditatieRetreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie

De accommodatie

We verblijven in het Zweedse Raslången, in een prachtig huis met een aantal kleine bijgebouwen, gelegen aan het Immeln-meer. Het meer wordt omgeven door een prachtig heuvelachtig bosgebied.

Het grote huis fungeert als onze gezamenlijke ruimte. Daar wordt voor je gekookt en eten we samen. Ook is hier een overdekte yoga-ruimte in het geval we door het weer of de temperatuur niet naar buiten kunnen. Deze ruimte is tevens geschikt voor onze workshops en coachingssessies. Zit het weer meer, dan kunnen ook heel veel dingen fijn buiten doen. Het huis beschikt over een grote veranda geschikt voor yoga, meditatie en workshops en aan het meer ligt een mooie steiger. Verder wordt het huis omgeven door een grote ruime tuin, zodat je soms zelf even lekker je eigen plekje kunt vinden.

Slaapruimtes

Voor onze gasten zijn er twee slaapruimtes beschikbaar gesteld. Beide slaapruimtes beschikken over 4 bedden. Je verblijft hier op indeling. Elk bed beschikt beschikt over een eigen opbergruimte en iedereen heeft een eigen (kleding)kast tot zijn of haar beschikking. We hebben vanaf deze locatie een prachtig zicht op het meer en het bos. Bijna sprookjesachtig en toch onze realiteit gedurende deze midweek.

Tijdens onze retreat in Zweden is deze plek vijf dagen ons ‘thuis’.

Retreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en MeditatieRetreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en MeditatieRetreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie

Prijs

Early bird: € 1.095,- p.p. (dit aanbod geldt voor alle boekingen vóór 31 december 2019)
Normaal tarief: € 1.195,- p.p. (vanaf 1 januari 2020)

Bij de prijs is inbegrepen:

+ 5 dagen, 4 nachten verblijf in prachtig Zweden
+ Alle yoga- en meditatielessen (yogamatten aanwezig)
+ Persoonlijke intake ten behoeve van je eigen leerdoelen
+ Alle workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling
+ De (avontuurlijke) natuurwandelingen (weersafhankelijk)
+ Alle ontbijtjes, lunches en diners
+ Onbeperkt koffie, thee, sappen en fruit
+ Beschikbare snack voor een tussendoortje
+ Bedlinnen en badhanddoeken
+ Transfers station Kristiandstad naar accommodatie en v.v.
+ BTW

De prijs is exclusief

Vlucht (en evt. treinreis Kopenhagen-Kristianstad v.v.), reis- en annuleringskosten (verplicht).

Het verblijf is verdeeld over twee 4-persoonskamers en is altijd op indeling. Iedereen heeft een eigen bed, een eigen opbergruimte voor kleine spullen en een gedeelde opbergruimte voor grotere spullen.

De accommodatie heeft een moderne douchecabine in huis als ook in de buitenlucht (zie foto’s)

Retreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie Retreat Zweden: Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en Meditatie

Betaling en annuleringskosten

Na ontvangst van de definitieve bevestiging dient bij de early bird-aanbieding binnen 30 dagen een aanbetaling te worden voldaan van € 175,- incl. btw en boekingskosten (= € 145,- excl. btw). De restbetaling van € 920,- incl. btw. (= € 760,- excl. btw) dient uiterlijk 31 maart 2020 te zijn voldaan.

Bij het standaard-tarief dient binnen 30 dagen een aanbetaling te worden voldaan van € 250,- incl. btw en boekingskosten (= € 207,- excl. btw). De restbetaling van € 945,- incl. btw. (= € 786,- excl. btw) dient uiterlijk 31 maart 2020 te zijn voldaan.

Na het reserveren gelden de volgende annuleringskosten:

– Voor 31 januari 2020: 25% van de totaalreissom
– Voor 31 maart 2020: 50% van de totaalreissom
– Tussen 1 april en 11 mei: 90% van de totaalreissom
– Tussen 11 mei en vertrek: 100% van de totaalreissom

Er kan altijd iets onverwachts gebeuren, sluit daarom zelf een annuleringsverzekering af!

Minimaal aantal deelnemers

Het minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 6 personen. Wil je zelf zo graag genieten van deze unieke reis, dan kun je natuurlijk mensen in je omgeving inspireren om ook mee te gaan. Uiterlijk 1 april 2020 weten we of de reis door zal gaan. Onze ervaring is, dat de reis dat meestal al is volgeboekt. Is dat onverhoopt niet het geval, zullen wij op 1 april 2020 een beslissing nemen. Indien de reis niet doorgaat, krijg je je reeds betaalde (aan)betaling teruggestort. Dat geldt niet voor eventuele reiskosten en andere kosten.

Hoe kom ik in Zweden?

Zowel KLM en SAS vliegen rechtstreeks naar Kopenhagen op de dagen dat onze workshop beginnen en eindigen. De beste verbinding is met KLM. Met SAS mis je op vrijdagochtend de laatste afrondende sessie om je vlucht te kunnen halen. Bovendien is het tarief niet gunstiger. We geven je even een voorbeeld met KLM:

* Maandag 18 mei: vertrek Amsterdam om 09.45 uur – aankomst Kopenhagen om 11.05 uur
* Vrijdag 22 mei: vertrek Kopenhagen om 14.40 uur – aankomst in Amsterdam om 16.05 uur

Indicatietarief (op 1 november 2019): € 180,- per persoon/retour. Let op de specifieke bagageregelingen!

Trein

Eenmaal geland op de luchthaven van Kopenhagen, kun je overstappen op de rechtstreekse trein naar Kristianstad. Wij halen je daar op en zetten je daar op de dag van vertrek weer af. Indicatietarief (op 18 oktober 2019): € 50,- per persoon/retour voor een flex-tarief.

(Vlucht- en treindata- en tijden, prijzen enz. zijn onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen. Expeditie Flow is niet verantwoordelijk voor de vlucht en vluchtinformatie)

Verleng je reis

Je kunt je verblijf ook verlengen door bijvoorbeeld op zondag 17 mei al aan te komen en/of te vertrekken op zaterdag 23 mei.

* Verleng je retreat in Zweden met één nacht: € 75,- per persoon (incl. eten en drinken, btw)
* Verleng je retreat in Zwede met twee nachten: € 125,- per persoon (incl. eten en drinken, btw)

Reserveren

Om de volle aandacht te geven aan iedere deelnemer van deze expeditie, hebben we ‘slechts’ acht plaatsen beschikbaar. Wil je deze reis reserveren, vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ontwikkelingsbudget/BTW

De reis kan ook gekoppeld aan een ontwikkelingsbudget van jou of jouw werkgever. Meld dit of vraag hier eventueel naar bij het reserveren. Heb je een eigen onderneming en wil je de reis zakelijk maken? Ook dat is mogelijk. Op de factuur staat het totaalbedrag en het BTW-bedrag dat wordt gerekend over deze reis.

Algemene reisvoorwaarden

Een aantal details zijn nog belangrijk voor deze reis. Zorg dat je de algemene reisvoorwaarden goed hebt doorgelezen zodra je de reis boekt of de intentie hebt om te boeken. Je download de algemene reisvoorwaarden hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *