Wat is Expeditie Flow?

Expeditie Flow is een duurzaam lifestyleblog die gaat over pure mensen, eerlijke producten, gezonde voeding, inspirerende reizen, bewust- en welzijn en meer. We zijn continu op zoek naar de flow die ons brengt naar geluk, gezondheid en een duurzame toekomst.

Transitie naar een duurzame lifestyle

Op Expeditie Flow lees je de verhalen over duurzame zaken die ons inspireren. Verhalen waarvan wij denken dat ze iets bijdragen aan een betere wereld. Bijvoorbeeld de keuze om veganistisch te eten. Of de keuze om meer en vaker eerlijke kleding aan te schaffen. En energie te halen van de groenste energieleverancier van Nederland.

Wij hebben een grote voorliefde voor Moeder Aarde, voor haar natuur en voor alles op aarde dat leeft. En de liefde groeit met de dag. Met groot respect voor Moeder Aarde leven wij ons even ten dienste van haar en het is onze missie om haar bestaan in goede gezondheid door te geven aan de volgende generatie.

Delen is inspireren

Met Expeditie Flow nemen we je via onze verhalen mee naar de liefste mensen, naar de meest gezellige én gezonde restaurantjes, naar de winkeltjes met de mooiste en meest eerlijke producten, naar de boetiekjes met de laatste duurzame mode, naar de windmolens en zonneparken voor onze toekomst, naar de meest inspirerende en zingevende plekken op aarde… Kortom: wij delen al onze verhalen die ontstaan tijdens onze zoektocht naar een duurzamere lifestyle. Om te laten zien hoe wij beetje bij beetje onze leven verduurzamen. Als inspiratie. Voor jou?

In een flow naar duurzame lifestyle

Om onze boodschap, onze missie met meer mensen te kunnen delen organiseert Expeditie Flow regelmatig evenementen, bijeenkomsten, workshops en reizen waarbij het ontwikkelen van een duurzame lifestyle een belangrijke rol speelt. Ook biedt Expeditie Flow onder leiding van natuurcoaches- en gidsen loopbaancoaching en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling aan. Met een gelukkig hart wordt het leven en de wereld alleen maar mooier.

Meer informatie over Expeditie Flow vind je elders op de site. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Expeditie Flow - Bos